Известие

Collapse
No announcement yet.

Golf 4 vs. Alfa 147

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Golf 4 vs. Alfa 147

здравейте колеги, от 3 месеца уселено си търся голф 4 1,6 98-99г.... и все изтърбушени коли сега ми съм си харесал един голф запазен нов внос от Швейцария цената му е около 8500лв. но сега ми изпадна оферта за алфа 147 1,6 twinspark 2004г. за 9000лв регистрирана на 75000км (нещо от някакъв бартер му е изпаднала на човека, а той си кара мерцедеса и иска да продаде по набързо) и сега съм изправен пред дилема да избера желания от много време голф или по новата алфа за горе доло една цена дайте ми нещо съвет... за голфа знам почти всичко... алфата как е от към здравина, подръжка, разход на гориво...
    (тук отговора сигорно ще е пристрастен, но все пак)

Ени модераторс хере?????
    Докторс уил бе уелкомед ас вел......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

нищо пристрастно
      за тия пари си земи гоуфито
      147 е тотален кенеф
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от rocky Покажи съобщение
        здравейте колеги, от 3 месеца уселено си търся голф 4 1,6 98-99г.... и все изтърбушени коли сега ми съм си харесал един голф запазен нов внос от Швейцария цената му е около 8500лв. но сега ми изпадна оферта за алфа 147 1,6 twinspark 2004г. за 9000лв регистрирана на 75000км (нещо от някакъв бартер му е изпаднала на човека, а той си кара мерцедеса и иска да продаде по набързо) и сега съм изправен пред дилема да избера желания от много време голф или по новата алфа за горе доло една цена дайте ми нещо съвет... за голфа знам почти всичко... алфата как е от към здравина, подръжка, разход на гориво...
        (тук отговора сигорно ще е пристрастен, но все пак)
        Бате, земи АЛФАТА! АЛФАТА е АВТОМОБИЛ, гоУфа е несполучлив компромис! Сам ще се убедиш в думите ми!!! Но съм длъжен да те предупредя, че качиш ли се на АЛФА се пристрастяваш! Като дрога е!!!
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

и колко се даде за тая 2004 за 9000 за да стане кола?
          още 9 хиляди някъде ли?

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            и колко се даде за тая 2004 за 9000 за да стане кола?
            още 9 хиляди някъде ли?
            здрава е алфичката вътре още мирише на ново

Comment

Без да преувеличавам, Алфа 145 е по-кефеща от Голф 5. Впечатленията за Голф-а са ми от 3000 км. каране главно на извънгр. в Германия. Колата се държи зле над 160 км./ч. Залита наляво-надясно, все едно я духа вятъра. Спирачките й нямат нищо общо с който и да е модел на Алфа. Поддръжката на Голф 4 сигурно е по-изгодна от на 147, ма няма много общо между двете коли. За дизайна пък да не говорим. Айде петицата са я докарали донякъде, ама 4-ката е грозна.
              Относно 147-цата 2004г. (са ако кажеш и че е фейслифт...) за 9000 лева, пък и на 75к. км. имам чувството, че се вкарваш в некви филми. Бегай далече от такива оферти.
              Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 23:10.
              2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                Без да преувеличавам, Алфа 145 е по-кефеща от Голф 5. Впечатленията за Голф-а са ми от 3000 км. каране главно на извънгр. в Германия. Колата се държи зле над 160 км./ч. Залита наляво-надясно, все едно я духа вятъра. Спирачките й нямат нищо общо с който и да е модел на Алфа. Поддръжката на Голф 4 сигурно е по-изгодна от на 147, ма няма много общо между двете коли. За дизайна пък да не говорим. Айде петицата са я докарали донякъде, ама 4-ката е грозна.
                Относно 147-цата 2004г. (са ако кажеш и че е фейслилфт...) за 9000 лева, пък и на 75к. км. имам чувството, че се вкарваш в некви филми. Бегай далече от такива оферти.
                не знам какво е фейслилфт... но ако някакво ниво на обурудване ще кажа, че има ел. стъкла, климатик, касетофон (оригиналния), 4 врати, 16-ки лети джанти

Comment

Везните клонят към алфата http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1728999
                  Fiat Punto 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                  sigpic

Comment

такаа
                    147 е по хубава от гоуф 4
                    безспорен факт
                    читава 147 2004 година за 9000 няма
                    също безспорен факт
                    а ти колега си земи което ти е на сърце

Comment

Първоначално публикувано от rocky Покажи съобщение
                      не знам какво е фейслилфт... но ако някакво ниво на обурудване ще кажа, че има ел. стъкла, климатик, касетофон (оригиналния), 4 врати, 16-ки лети джанти
                      Ми те Алфите всички имат клима и ел.стъкла. Това е стандарт просто. При Голфовете с ръчки ли се вдигат прозорците?!
                      Тая кола нема как да е читава за 9000лв., но то си има сервизи за тая работа. Закарай я във Вантотрейд, Бобо или Лисан и ще ти кажат какво й е. Може и да си заслужава. Във всеки случай да я продават за няма и 30% от цената й е повече от съмнително.

Comment

Ако зададеш същия въпрос във VW форума ще чуеш напълно обратното. Трябва някое безпристрастно мнение.

Иначе Алфата е по-добре, спор няма.
                        Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
                        Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

И джантите й вървят около 600лв. така че тя стана 8400. Бахти и далаверата

Comment

нали?

Comment

Аз такъв дет се колебае между гоуф и Алфа не го ща в сектата

Баце, за да стигнеш до Алфа требе да си купиш Фиат преди тва. А ти от 1-ви направо в 8-ми клас скачаш. Не стаа ... беги зимай ключовете за гоуфа (тоя дизастър и с главна буква не заслужава да го пиша).
                              Last edited by wwweb; d.m.y г., 01:39.

Comment

Working...
                              X